Eplekjekk tilskuer tok første stikk i Ryder Cup

Eplekjekk tilskuer tok første stikk i Ryder Cup

(Foto: Getty Images)

McIlroy og Sullivan fikk tyn for å bomme putter på treningsrunden. Til slutt fikk de nok og ba den slitsomme tilskueren prøve selv...

Amerikanske Ryder Cup-fans har et rykte på seg for å være ganske ufine. Det blir nok ikke noe unntak i år. På den siste treningsrunden før det braker løs, slet Rory McIlroy og Nick Sullivan med å sette puttene på det sjette hullet. En amerikansk tilskuer lot ikke sjansen gå fra seg, og lot verdensstjernene få høre hvor udugelige de var. 

Da tenkte Henrik Stenson, kjent for å være en spilloppmaker og spøkefugl, at den breiale tilskueren skulle få prøve selv. Svensken hentet tilskueren, tok ham med ut på greenen og ba ham prøve selv. Justin Rose la til og med en hundredollar-seddel foran tilskueren, til vill jubel fra resten av publikum.

Og du kan jo bare gjette hva som skjedde da bråkebøtta i jeans og joggesko tok utfordringen...

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.