Ernie Els i Hall of Fame

BLIR SATT PRIS PÅ: Ernie Els setter stor pris på å bli satt pris på. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Ernie Els og en ikke altfor populær eks-president blir tatt opp i golfens Hall of Fame.

The World Golf Hall of Fame & Museum kunngjorde onsdag sine nyeste medlemmer: Ernie Els, Doug Ford, Jock Hutchison og tidligere president George Herbert Walker Bush. Et femte og siste medlem vil bli kunngjort i oktober.

De nyeste medlemmene vil formelt bli skrevet inn mandag 9. mai 2011 på World Golf Village i St. Augustine, Florida.

Els' navn kom opp på 66 prosent av PGA-tourens stemmesedler. Ford og Hutchison ble valgt i veteran-kategorien, mens president Bush ble valgt i Lifetime Achievement-kategorien.

- Alle fortjener denne æren. Jeg ser fram til å ønske dem velkommen i golfens Hall of Fame, sa PGA-sjef Tim Finchem onsdag.

Ernie Els er henrykt over æren. Og ikke så rent lite sjokkert.

- Jeg ble sjokkert og ekstremt beæret da Tim Finchem ringte. Jeg har lyst til å takke alle som har bidratt til å gjøre dette mulig, ikke minst familien min.

Kilde: Associated Press

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.