Espen Kofstad tar ingen sjanser før OL. Står over nok en Challenge Tour-turnering

Espen Kofstad sliter med håndleddet før OL. Står over ny Challenge Tour-turnering

Espen Kofstads siste drive før OL endte med fairwaytrett og par. (Foto: Erik Eikebrokk)

Har ikke konkurrert siden lag-NM på Bogstad.

Espen Kofstad har valgt å stå over også den siste turneringen på Challenge Tour før OL.

Etter mye tenking bestemte jeg meg for å ta enda en uke fri før Rio

– Etter mye tenking bestemte jeg meg for å ta enda en uke fri før Rio.

Kofstad, som tidligere har slitt med en vond rygg, tar ingen sjanser med helsa før det som kan vise seg å bli karrierens høydepunkt.

– Håndleddet mitt blir bedre for hver dag som går, men det er som sagt bedre å være hundre prosent enn å ta sjansen på at det kanskje går bra, skriver Kofstad på sin Facebook-profil.

Forfall

Etter gullet i lag-NM på Oslo Golfklubb var planen at Kofstad skulle spille de to neste Challenge Tour-turneringene som oppvarming til OL.

Espen Kofstad tar ingen sjanser før OL. (Foto: Erik Eikebrokk)

–  Jeg har bestemt meg for å hvile en uke til. De siste fem ukene har krevd mye av meg, og jeg har en mindre føling med venstre håndledd. Det er tryggest å ikke ta noen sjanser og risikere at det blir verre, skrev Kofstad etter å ha meldt forfall til turneringen i Nord-Irland.

Dermed blir singelrunden under lag-NM Kofstads siste turneringsslag før OL i Rio. Turneringen starter torsdag 11. august.

Deltagerliste OL i Rio

Kofstad er på forhånd rangert som nummer 52 av 60 deltagere.

To nordmenn spiller

Kristian Krogh Johannessen får selskap av Sondre Erevik Ronold til helgens turnering, Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson, som spilles på Katrineholms GK, i Sverige.

Leaderboard Swedish Challenge


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.