- Et fantastisk sted å begynne med golf

FORVENTNINGSFULL: Flemming Astrup har stor tro på Mørk som arrangør av tidenes første Ecco Tour-turnering på norsk jord. (Foto: eccotour.org)

Sjefen for Ecco Tour, Flemming Astrup roser Mørk Golfbane i et intervju med Smaalenenes Avis onsdag.

Mørk Masters blir den andre proffturneringen på norsk jord denne sesongen, og samtidig er det første gang en Ecco Tour-turnering arrangeres i Norge. Nå får arrangøren Mørk Golfklubb skryt fra øverste hold - toursjefen selv, danske Flemming Astrup.

- Dette kommer til å bli veldig bra. En morsom og fin bane. Riktignok kom det mye regn på mandag, men greenkeeperne har gjort en god jobb, sier Astrup i et intervju med Smaalenes Avis.

- Den er annerledes enn de andre banene vi har på touren. Den er smal og har korte avstander mellom hullene. Det gjør at den ikke favoriserer de som slår langt, men heller den som slår presist. Treningsfasilitetene her på Mørk er noe av det beste jeg har sett på hele touren. Et fantastisk sted å begynne med golf, forteller han overfor avisen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.