Et fryktinngytende vannhinder

VOKT DEM FOR HAIEN: Hull 14 ved Carbrook Golf Course er litt utenom det vanlige. (Foto: Skjermdump VGTV)

Denne innsjøen gir ordet "vannhinder" en ny mening.

På hull 14 ved Carbrook Golf Course i Brisbane i Australia er det ikke en gang en vurderingsak å lete etter ballen når man har slått den ut i vannhinderet. Vannet er nemlig fult av oksehodehaier - en av de mest aggressive haiartene som finnes. I følge Wikipedia har haien et ekstremt høyt testosteronnivå, noe som medfører at den er den haiarten som angriper flest mennesker. Likevel er de populære blant klubbens medlemmer.

- De fleste av våre medlemmer ønsker å se dem. Haiene er et av de store samtaleemnene her, sier klubbens leder Scott Wagstaff til Herald Sun.

- De liker rødt kjøtt og kylling, så når vi har litt til overs kaster vi det til dem, avslutter han overfor avisen.

Se innslag på VGTV her

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.