Et stykke opp for Skarpnord

LITEN VEI Å GÅ: Marianne Skarpnord er avhengig av en god andrerunde lørdag for å kunne hevde seg i Safeway Classic. (Arkivfoto: Stuart Franklin, Getty Images)

Marianne Skarpnord klarer ikke å holde koken etter den fine prestasjonen i Europa.

Mange trodde og håpet at Skarpnord skulle få seg en opptur i USA også etter at hun ble nummer to i Irland nylig, men den vanskelige førstesesongen på LPGA-touren er fremdeles vanskelig for den trivelige norske jenta. I helgen deltar hun i Safeway Classic, der hun dessverre åpnet med en 76-runde.

Og det var på rundens siste sju hull problemene ballet på seg. Hun pådro seg en bogey på hull 3 (hun begynte på back nine, red.anm), fikk en dobbel to hull senere, og selv om rundens eneste birdie kom på hull 8, hjalp det så lite når den ble utliknet av en ny bogey hullet etter.

Fire over par, altså, på en dag da 43 spillere var enten på par eller bedre.

En av dem var Suzann Pettersen, som begynte med en 71-runde. Hun ligger med det på delt 18. plass. Hun har fem slag opp til ledende Ai Miyazato.

Bak henne ligger Teresa Lu og Jee Young Lee, med Chella Choi, Brittany Lincicome, Momoko Ueda og Amy Hung på plassene deretter.

Kilde: lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.