Fångad av en stormvind

Fångad av en stormvind

ENCORE: Blixt svinger sin Cobra ZL Encore (Foto: Cobra Puma)

De svenske uttrykkene sitter løst etter seieren til Jonas Blixt. Her er utstyret han brukte da han vant Frys.com.

Stemningen var høy hos både sponsoren Cobra Puma og våre svenske naboer da Jonas Blixt tok sin første seier på PGA Tour. I sin første sesong på PGA Tour har han gjort seg bemerket med glimrende golf og gjennomført stil. Blixt holder ikke igjen og benytter seg flittig av den fargerike kolleksjonen til Puma.  At folk legger merke til klær og sko han bruker skal ikke undervurderes. På amerikanske forum er det helt vanlig at man diskuterer hva proffene går med. 

Det samme gjelder utstyret i bagen. Blixt spiller med Cobra S3 Pro jern, litt overraskende at han ikke benytter seg av de nye AMP Cell Pro bladkøllene. Artig å se en så normal hybrid som Baffler T-Rail hos en proff. Skaftet er oppgradert, men hodet er det samme utrolig tilgivende som vi kan kjøpe i butikken. 

 

Driver: Cobra ZL Encore (8.5°, UST Mamiya Attas T2 6x skaft)

Fairwaywood: TaylorMade RBZ 3w (15°, Graphite Design Tour AD)

Hybrid: Cobra Baffler T-Rail (18°, Graphite Design DI Hybrid 105x)

Jern: Cobra S3 Pro MB 3-PW (True Temper DG X100)

Wedger: Callaway X Forged (52° og 56°, True Temper DG S400)

Putter: Yes! Donna 2

Ball: Titleist Pro V1x

Sko og klær: Puma


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.