- Det er fantastisk for golfsporten

- Det er fantastisk for golfsporten

PÅ STRAK ARM: Lee Westwood (bildet), Rory McIlroy, og Martin Kaymer er bare glad for at Tiger Woods er tilbake i vinnersirkelen. Det byr på en utfordring de ikke har erfart på over to år. (Foto: All Over Press)

Lee Westwood, Martin Kaymer og Rory McIlroy er glade for å se Tiger Woods som en vinner igjen. I hvertfall offisielt.

Tiger Woods er tilbake i vinnersirkelen, og nummer to, tre og fire på verdensrankingen ser nå frem til utfordringen om å møte en Tiger i form igjen.

Woods vant Chevron World Challenge på søndag, noe som endte en to års seierstørke som begynte like etter hans privatliv imploderte.

- Jeg gleder meg. Å spille mot Tiger nå vil bli en stor erfaring for meg, og en fantastisk test for min læringskurve. Jeg har ikke erfart dette ordentlig ennå (å spille mot Tiger Woods i form journ. anm.), og det er noe mange andre i min generasjon ikke har fått oppleve ennå, sier Rory McIlroy. Selv har 22-åringen rukket å vinne tre ganger siden Tiger havnet ute av form, blant annet U.S. Open i sommer.

Også Martin Kaymer er glad for å se Tiger tilbake.

- Det er godt for ham å bevise at han fortsatt kan vinne. Jeg tror han kommer til å vinne flere ganger. Det er bare bra for oss andre. Han har gjort mye for golfen, og den statusen sporten har i verden i dag. Det ville vært gøy å forsøke å slå den beste som noensinne har spilt denne sporten mens han er i topp form, sier tyskeren.

Lee Westwood er enig med både McIlroy og Kaymer, og beskriver Tiger som "det største navnet i golf, og et av de største navnene i sport generelt". Han sier det bare er bra om Woods atter en gang kan gjøre det til en vane å hevde seg på toppen av leaderboardene uke etter uke.

- Det er fantastisk for golfsporten at Tiger har vunnet igjen. Jeg tror alle ønsker å se de beste spillerne i verden gjøre det bra, og Tiger er definitivt en av de spillerne. Det er mye mulig han kan komme tilbake til der han en gang var, og å vinne er den første delen av den prosessen, konkluderer Westwood.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.