Fantomrunde av norsk junior

SUPERRUNDE: Elisabeth Haavardsholm fra Oslo GK satte ny banerekord på Göteborgs GK etter en kanonavslutning på Skandia Junior Open. (Foto: NGF)

En 66-runde siste dag sendte den norske juniorjenta, Elisabeth Haavardsholm,  til andreplass i Skandia Junior Open. 

Juniorjenta fra Oslo GK hadde en 71-runde og en 77-runde å vise til før gårsdagens fantomrunde på 66 slag, som også var ny banerekord i Göteborg. 

Haavardsholms 66-runde var helgens beste, og hun var i særklasse best på avslutningsrunden med sine fem birdier og ene bogey. Nest beste jente hadde en par-runde. 

Dermed kunne Oslo-jenta juble for en strålende plassering, totalt fire slag over par. Vinner av turneringen ble franske Celine Boutier, ett slag foran den norske jenta. 

Nest beste norske ble Stine Reser på 16.plass, etterfulgt av Cesilie Hagen på 22.plass. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.