Får du ikke sett Europa-tour på TV?

BETA: Tournament Tracker gjør at du kan følge spillets gang på Europatouren, dersom du ikke skulle ha Viasat Golf tilgjengelig. (Foto: All Over Press)

Dersom du ikke får sett golf på TV har europeantour.com nå et alternativ hvor du får rykende ferske oppdateringer mens spillet foregår.

Betaversjonen av "Tournament Tracker" er nå ute, hvilket gjør at du får et mer detaljert og utfyllende bilde av spillernes runder, sammenlignet med hva leaderboards.

 

På siden vises resultattavlen, sammen med en tidslinje som markerer viktige hendelser i løpet av runden. 

 

Eksempel: 

"16:43 - Penalty drop for McIlroy. Fires a wood and misses the green on the right. Chips past the hole and misses his par putt. That's a bogey-bogey-finish for McIlroy"

 

På høyresiden oppdateres kommentarfeltet kontinuerlig, der det som skjer ute på banen blir fanget opp bare noen øyeblikk etter at det har skjedd.

 

Direkte fjernsynsbilder vil så klart alltid gi den beste oversikten, men om du ikke har TV-kanalen tilgjengelig, eller bare ønsker å få oppdateringer fra spillets fremgang mens du sitter på kontoret har du nå muligheten.

 

Sjekk ut den nye funksjonen her.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.