Får vi nok drivere?

Får vi nok drivere?

KVALITET OG KVANTITET: Betyr færre lanseringer automatisk bedre kvalitet? Vi kan ikke se at det at det har noen sammenheng.

Det lanseres mange drivere. Veldig mange faktisk. Her er en oversikt over merkenes aktivitet siden 2010.

I et utstyrsmarked med hyppige lanseringer vokser nå misnøyen hos forbrukere. Det er fremdeles fantastisk artig med nye køller, ny teknologi og kule lanseringer, bare vi får litt færre av dem. 

 

Noen lanserer flere enn andre. Det er viktig å presisere at antall ikke har noen som helst sammenheng med kvaliteten. Å lansere få køller gjør deg ikke automatisk til en kvalitetsprodusent. På samme måte betyr ikke hyppige lanseringer at man spyr ut dårlige køller. Det handler om et firmas filosofi og strategi og det er fascinerende å se hvor forskjellig alle tenker.

 

Nettsiden Mygolfspy har laget denne oversikten som viser hvor mange drivere hvert merke har lansert siden 2010.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.