Federer gir Tiger støtte

- Jeg har ikke hatt noe kontakt med ham, men han har min fulle støtte, sier Federer. Foto: All Over Press

Tennis-esset Roger Federer gir Tiger Woods sin fulle støtte.

Det var i forrige uke Tiger Woods holdt en 14 minutter lang offentlig beklagelse for sine mange sidesprang i løpet av de siste årene.

Roger Federer, mest kjent for å klaske tennis, synes golfens ubestridte ener nå bør få ro til å ordne opp i ekteskapet sitt.

- Tiger er en god venn av meg. Det har vært tungt å følge med på det som har skjedd med ham i løpet av de siste tre månedene, men jeg er sikker på at han er på vei mot noe bedre nå. Det verste er over. Jeg håper han kan ordne opp i ting med sin kone Elin, sier Federer, ifølge The Sun.

Federer har ikke selv snakket med Woods etter bilkrasjen i november, som førte til en nærmest endeløs rekke av spekulasjoner og påfølgende avsløringer, men han insisterer på at de fremdeles er venner.

- Jeg har ikke hatt noe kontakt med ham, men han har min fulle støtte. Han har gjennomgått terapi, og jeg ønsker ham alt det beste. Jeg vil elske å se ham tilbake på golfbanen, sier den sveitsiske verdenseneren.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.