Fem på rad på LPGA-touren

VANT I FJOR: In-Kyung Kim vant LPGA State Farm Classic i fjor. Kan hun gjenta suksessen i år? (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Endelig tar det av på LPGA-touren.

LPGA State Farm Classic, som går av stabelen denne uken, markerer starten på en kjærkommen rekke med turneringer på LPGA-touren, med to majorturneringer (LPGA Championship og US Women's Open) som de naturlige høydepunktene. Touren stopper også i Galloway for ShopRite LPGA Classic og i Toledo for Jamie Farr Owens Corning Classic.

Kvinnene på LPGA-touren har bare spilt sju turneringer denne sesongen, samt to ikke-offisielle turneringer. Touren har hatt flere spillefrie helger enn det har vært turneringer, et resultat av en dårligere økonomi og flyktende sponsorer.

- Det blir bra å få noen turneringer på rad, sier Yani Tseng, som vant sesongens første major - Kraft Nabisco Championship. - Noen ganger er det fint å spille to uker på rad, og så få en helg fri. Men vi har hatt så mye fri i år, hvilket gjør det vanskelig å komme inn i en god rytme, mener hun.

Fjorårets mester, In-Kyung Kim, leder et imponerende startfelt i helgens LPGA State Farm Classic. Åtte av verdens ti beste spillere og 97 av de 100 beste på pengelisten er med. Suzann Pettersen deltar ikke, fordi hun sliter med en skade.

- Vi har en herlig rekke med turneringer nå, og jeg tror fansen er klare til å se oss spille, sier Angela Stanford.

Verdensener Jiyai Shin har for øvrig trukket seg fra ukens turnering på grunn av en blindtarmbetennelse som krevde en rask operasjon.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.