Festglad vinner

FESTGLAD: Nord-irske Graeme McDowell har feiret US Open-seieren i to uker i strekk. (FOTO: Getty Images)

US Open-vinneren, Graeme McDowell, har feiret seieren i to uker med trofeet ved sin side.

Under JP McManus denne uken fant han omsider ut at det var lurt å komme tilbake til golfverdenen igjen. Han innrømmet også at han hadde gjort lite annet enn å feste og drikke øl siden han tok sin første major og Europas første US Open på 40 år. Noe JP Mc Manus og kona Noreen visste å markere. 

 

Lang feiring

Som den ekte briten han er, er McDowell glad i puber og Guinness og han synes han hadde fortjent den lange feiringen. 

- Man må jo nyte det, men det er klart at man må "back to business" på et eller annet tidspunkt, sier McDowell til bbc.co.uk

Han kan fortelle at trofeet har vært med ham de fleste stedene han har tatt seg en "pint" eller et par glass vin. 

- Det har nok vært i en bar eller to i de små nattetimer, så hun kan nok fortelle noen historier nå. 

 

Brev fra statsministeren

Han sier også at han måtte akklimatisere seg, og bli vant til at han ikke kan være like anonym som han var lengre. Gratulantene har stått i kø, og selv statsminister. David Cameron, skrev en håndskrevet hilsen til McDowell etter triumfen. Han ville sågar ha golfleksjoner av McDowell.

Da bør han i tilfelle drøye det litt, for da McDowell entret Adare Manor Resort, hadde ikke tatt i golfkøllene htatt i siden seieren på Pebble Beach.

- Det føles som om det er to måneder siden jeg satte den vinnende putten på Pebble Beach, sier han. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.