Fikk Haas på Quail Hollow

BUNNSOLID: Bill Haas puttet mesterlig under første runde av Wells Fargo Championship. Slikt blir det lave scorer av. (Foto: Getty Images)

Bill Haas begynte like godt denne ukens PGA-turnering med turneringsrekord.

Amerikaneren åpnet Wells Fargo Championship med en gnistrende runde på åtte under par. Det er den laveste åpningsrunden turneringen har sett noen gang. Haas har spilt 22 runder på Quail Hollow på PGA-touren, i tillegg til alle gangene han rundet 18 hull på banen som guttunge da han gikk sammen med sin far - Jay Haas.

- Jeg har gode følelser for dette stedet, sa Bill Haas etter 64-runden.

Han er to slag foran Jonathan Byrd og David Toms. Regjerende mester Rory McIlroy, derimot, fikk ingen god start. På sin første start i USA etter søndagskollapsen i Masters begynte nordiren med en runde på 75 slag.

- Jeg slo ikke ballen særlig bra, noe som er veldig uvanlig til meg å være. Det pleier å være styrken i spillet mitt. Timingen min var ikke helt på topp, forklarte han.

Phil Mickelson spiller også sin første turnering siden Masters, og han åpnet med en 69-runde. Dermed henger han godt med. Og det etter å ha slått to baller i vannet.

- Jeg hadde ikke spilt på en stund, så å gå under par, var en god start. Det kunne ha vært bedre, men det kunne også ha vært mye verre, sa Mickelson.

 

Høydepunkter

 

 

 

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.