Fikk Hull på byllen

19 UNDER PAR: Katherine Hull var totalt 19 under par fordelt på fire runder i Navistar LPGA Classic, og for det fikk hun 195.000 dollar. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Katherine Hull gikk til topps i Navistar LPGA Classic.

Den australske jenta var til slutt ett slag bedre enn Brittany Lincicome, og ytterligere ett foran Cristie Kerr og Na Yeon Choi. Hull noterte seg for sin tredje fem-under-par-67-runde på rad søndag, blant annet etter fire birdies på back nine.

Hun fikk faktisk ikke en eneste bogey etter sin første runde på torsdag.

- Dette er litt overveldende, faktisk. Det vil antakelig ikke synke ordentlig inn før litt senere. Du bare blir så fokusert på å gjøre det du skal at du ikke tenker på noe annet. Jeg er høyt oppe akkurat nå, og vil antakelig ikke komme ned på en stund, jublet Hull etterpå.

Lincicome gikk på 65 slag søndag, sju under par, der fem av birdiene kom på de første åtte hullene.

Cristie Kerr, som ledet før den siste runden, var en smule skuffet etterpå. Hun klarte bare en 72-runde, etter at de tre foregående hadde vært på og to ganger 67.

- Ting gikk ikke min vei i dag, sa hun. - Hvis jeg hadde spilt halvparten så bra i dag som jeg gjorde de tre første dagene, ville det ikke ha vært noen konkurranse. Par på denne banen er som å gå over par.

Marianne Skarpnord deltok også i turneringen, men hun misset cuten.

Kilde: Press Association

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.