Fin åttendeplass på Jæger

DROPPET NORGESCUP: Katerina Jæger (bildet) og Stine Pettersen prioriterte JMI FINALEN fremfor Norgescup-finalen på Drøbak denne helgen. (Foto: Christian Døvle)

Katerina Jæger ble nummer åtte i JMI FINALEN presented by Alex Norén. Stine Pettersen kom på 13. plass.

Med en åpningsrunde på 80 (+7) slag spilte Stavanger-jenta Katerina Jæger seg opp til en tredjeplass i JMI Finalen på Haninge GK i Sverige på fredag. Siden har hun fulgt opp med runder på 82 og 81 slag, og endte med det 24 over par for turneringen. Det holdt til en delt syvendeplass, sammen med Troxhammar GKs Anna Appert Lund. Jenny Haglund (Karlstad GK) vant turneringen med en score på +15, etter å ha avsluttet med en runde på en over par.

Stine Pettersen har også vært i aksjon i Sverige denne helgen, og kapret til slutt 13. plassen, ti slag bak Jæger. Pettersen valgte å stå over Norgescup-finalen på Drøbak GK, da hun allerede hadde sikret sammenlagtseieren etter å ha vunnet tre av de fire turneringene hun stilte opp i. Katerina Jæger ble forøvrig nummer 13 på Norgescup Order of Merit.

 

Resultater JMI FINALEN


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.