Finaleturnering uten suksess

Finaleturnering uten suksess

BUNNPLASSERING: På bunn denne uken, men i toppen sammenlagt og en glimrende gjennomført sesong for Elias Bertheussen.

Bedring på sisterunden, men Svedala Open ble ingen god turnering for Elias Bertheussen.

Det har vært en meget god høst for Elias. Gjennom sterke resultater har han kvalifisert seg til Challenge Tour 2015. Kanskje har den siste tidens suksess og oppmerksomhet satt sitt preg på ham, for denne uken ble det helmiss.

 

Vi må ha lov til å kalle en 34.plass av 35 spillere for akkurat det. Rundene gikk unna på 74, 75 og 71 slag for +7 totalt. Med det havnet han 17 slag bak vinneren Mads Søgaard fra Danmark og ti slag bak topp 10.

 

Elias var ikke alene blant toppspillerne om å feile denne uken. Jesper Billing tok tredjeplassen, men Steven Jeppesen og sammenlagtvinner Jesper Glennemo plasserte seg utenfor topp 15. Å nå målet for sesongen kan ha forskjellig effekt på spillere. 

 

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.