- Det finnes ingen bedre følelse

IN CONTENTION: Phil Mickelson er akkurat der han vil være før de siste to rundene. (Foto: Jamie Squire, Getty Images)

Drømmen lever for Phil Mickelson.

Hvis Mickelson hadde senket birdieputten sin på det 18. hullet, ville han gått i ball med Tiger Woods på lørdag. Men det tenker nok ikke "Lefty" så mye på.

Det er noe med Augusta som får ut det beste i Phil Mickelson. Han har ikke hatt mye å skryte av så langt i sesongen. Mickelson har bare en topp ti-plassering. Resten av sesongen har vært en berg-og dalbane, men nå ligger han på en delt tredjeplass før de siste to rundene. Han er bare to slag etter den britiske tetduoen Ian Poulter og Lee Westwood. Mickelson, som har vunnet Masters to ganger, har bare havnet utenfor topp ti i turneringen tre ganger på sine 15 siste forsøk.

- Det kunne ikke vært et bedre sted å finne spillet mitt igjen, fordi du ikke er avhengig av å være perfekt. Det gjør meg litt friere. Jeg kan spille uten frykt, fordi det er muligheter til å hente seg inn igjen, forklarer han overfor pgatour.com.

Og det er noe av det Mickelson gjør best. Han gjør en del rare ting ut fra tee, men han tryller rundt greenene. For andre dag på rad brukte han bare 24 putter.

- Det føles herlig å være bare to slag bak og på tredjeplass før helgen. Det er ingenting som slår å være i nærheten av teten på Augusta. Det finnes ingen bedre følelse i gamet. Det er ingenting du drømmer mer om. Jeg spiller bra, og når tre-fire-meters puttene begynner å gå inn også, istedenfor å havne på leppen, så kan jeg gå lavt, sier han.

Det er godt nytt for Team Mickelson, men mer et nyhetsvarsel for resten av startfeltet.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.