Finske Mikko jager Yang

ETT SLAG BAK: Mikko Ilonen ligger godt an i Kina. Her er han på det 16. hullet lørdag. (Foto: All Over Press)

Majorvinner YE Yang leder Volvo China Open med ett slag før finalerunden.

Men bare ett slag bak Yang ligger den finske overraskelsen Mikko Ilonen, som radet opp seks birdier under sin imponerende 68-runde på Jinji Lake International Golf Club lørdag.

Også waliseren Jamie Donaldson ligger bare ett slag bak Yang.

YE Yang gjorde seg kjent for en hel golfverden da han sjokkerte alle - inkludert Tiger Woods - på sisterunden av PGA Championship i fjor. Mikko Ilonen står med to tidligere seire på European Tour. Hans beste plassering hittil i år er tredjeplassen i Trophee Hassan II i mars.

- Jeg hadde en god følelse da jeg kom hit, og den følelsen har jeg beholdt gjennom hele uka. Jeg har jobbet hardt med puttingen, og jeg har puttet bra, jeg liker disse greenene, sier Ilonen før søndagens finalerunde.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.