Fire års ventetid er over

ENDELIG: Brandt Snedekers sisterunde søndag luktet det svidd av. (Foto: Streeter Lecka, Getty Images)

Endelig føler Brandt Snedeker at spillet hans er der det skal være.

Brandt Snedeker gikk til topps i The Heritage, etter at han slo Luke Donald i omspill sent søndag kveld. Snedeker gikk en gnistrende sisterunde på sju under par, mens Donald aldri helt klarte å få opp dampen.
Hadde han gjort det, og hadde han gått til topps i The Heritage, ville han også passert Lee Westwood og Martin Kaymer på verdensrankingen. Isteden ble det Westwood som tok tilbake pole position, etter at han vant Indonesian Masters på Asia-touren i helgen.
- Det var store gevinster på spill hvis jeg vant i dag. Men jeg skal forsøke å finne de positive tingene fra denne uken og gå videre, sa Donald etterpå.
Andreplassen betydde at han tok med seg 615.000 dollar og førsteplassen på pengelisten. En ikke fullt så mager trøst, kanskje.
For Snedeker var det hans første seier på PGA-touren siden Wyndham Championship i 2007.
- Å vinne denne gangen, etter alt det harde arbeidet jeg har lagt inn de siste tre-fire årene for å bli bedre, føler jeg at spillet mitt endelig er der det skal være, sa han.
Under søndagens runde gjorde han birdie på sju av de 12 første hullene. Og etter at han var seks slag bak teten før siste runde, var han plutselig oppe i teten. Det holdt altså hele veien til omspill mot Donald, der Snedeker til slutt vant på det tredje omspillshullet. For det kunne han ta med seg 1.026.000 dollar.
Tommy "Two Gloves" Gainey endte på tredjeplass, slaget etter. Tim Herron og Ricky Barnes delte fjerdeplassen, to slag unna omspillet.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.