Fire over par for Johansen

HENGER MED: Eirik Tage Johansen klarte cuten etter to gode runder. Lørdag måtte han nøye seg med en 66-runde. (Foto: All Over Press)

Likevel oppløftende for Eirik Tage som klarte cuten på European Tour.

Norges eneste spiller på European Tour, Eirik Tage Johansen, måtte opp på 76 slag på tredjerunden i Open de Espana lørdag. Turneringen i Sevilla har likevel vært svært positiv for Stavanger-spilleren.

Etter en tung start på sesongen, sikret han seg endelig helgespill etter gode runde på +1 og -1 de to første dagene. Det er oppløftende takter fra Norges eneste spiller på Europatouren. Lørdagens runde inneholdt riktignok bare én birdie, en runde der nordmannen også måtte bokføre tre bogeyer og en dobbeltbogey.

Etter tre runder leder engelskmannen Mark Foster turneringen på -12 sammenlagt. Han har en ledelse på tre slags margin før sisterunden søndag. Franskmannen Rapgael Jacquelin og den langstslående spanieren Alvaro Quiros følger nærmest.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.