Fisk på fairway

FLOTT FISK: Da vannet forsvant fant man en ørret på 800 gram! (Foto: Tjøme Golfklubb)

Det har regnet noe i det siste. Tirsdag 6. september tettet bekken seg ved renseanlegget i Barkevikveien på Tjøme.

Ingmar Ellefsen fra Tjøme Golfklubb forteller: I løpet av kort tid flommet store vannmasser ut på golfbanens hull nummer 7. Onsdag morgen var det vannvittig mye vann. Legg merke til flagget på greenen på bilde nr 2.

Bekken ble ryddet og vannet kunne igjen følge naturlig vei mot sjøen. Torsdag morgen var alt vannet borte, men en enda større overraskelse dukket opp – en flott sjøørret på nær 800 gram lå inntil greenen (bilde). Like i nærheten fant man en mindre ørret som plasket i en liten vanndam. Denne ble reddet og lever i beste velgående i vannet på hull 7.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.