Flere gode vårtegn

Gjersjøen Golfbane er klar til å ta imot gjester.(Foto: Gjersjøen GK)

Som en av de første banene i Oslo-området, åpnet Gjersjøen 31. mars.

Forholdene er gode årstiden tatt i betraktning. Det er tørt over hele banen og både greener, teesteder og fairwayer grønnes. Da det er meldt til dels betydelig nattefrost gjennom påsken er det sannsynlig at banen de fleste dager åpnes forholdsvis sent, skriver Bjørn Nordby i en e-post til Norsk Golf. Følg derfor gjerne med på gjersjoengolf.no

Fra Nord-Trøndelag kommer det også melding om at drivingrangen er åpnet. Det er også usedvanlig tidlig på denne kanten av landet. klubben benytter også anledningen til å minne om at det er tid for å bytte grep på køllene, det kan ordnes ved å kontakte klubbhuset på Stiklestad som i påsken holder  åpent stor sett alle dager.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.