Flere kvalikmuligheter til NM

KVAL FØR NM: NGF har satt opp en ny kvalifiseringsturnering til årets norgesmesterskap. (Foto: Illustrasjon/Christian Døvle)

I samarbeid med Oslo GK har NGF satt opp en ny kvalikturnering til årets norgesmesterskap.

(NGF) Denne nye kvalifiseringsmuligheten gjøres for å ivareta den store økningen i interesse for å delta i årets Norgesmesterskap. Det vil derfor denne uken publiseres reviderte bestemmelser for Norgesmesterskapet, basert både på endringer som er gjort i kategorisystemet for kvalifisering til Norgescup, samt inkludere mandagskvalifisering.

 

Endringen medfører økt startfelt i Norgesmesterskapet, slik at det settes inn 3 damer og 3 herrer i tillegg til opprinnelig antall spillere. Spillere som allerede er kvalifisert for deltagelse i Norgesmesterskapet kan ikke delta i mandagskvalifiseringen.

 

Påmeldingsfrist er satt til tirsdag 17. juli kl.12.00, etter at deltagerlisten for Norgesmesterskapet er publisert.

 

Kvalifiseringsturneringen spilles mandag 23. juli på Oslo GK. Det spilles 18 hull med maksimalt 72 spillere, hvorav inntil 36 spillere skal være damer. Dersom starfeltet for damer ikke fylles vil startfeltet for herrer økes slik at det totale antall startende blir 72. Ved delte plasser vil det spilles en hull for hull play-off mellom spillere på delt plassering innenfor kvalifiseringsgrensen, slik at det er 3 spillere som får kvalifiseringsplassene.

 

Mer info


Oslo GKNorsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.