Flere spillere bytter til Tiger-skoene

HYPE: Aldri har det vært mer skriveri om en golfsko enn Nikes nye TW´13. (Foto: All Over Press)

Nike TW13 skoen kunne ikke fått bedre reklame rundt lanseringen. Tiger vinner igjen, og er kanskje hetere enn noen gang når US Open står for døren.

Tekst: Christian Furu

 

Fra skoene første gang ble sett har vi fått drypp med informasjon fra Nike om ideene bak og hva de ønsker å oppnå. TW13 er «inspirert av FREE», som Nike selv sier det. Sålen er faktisk basert på Nike Special Field Boot som er en støvel laget for USAs marine, hær og spesialstyrker. En langt mer stabil og stivere type sko enn joggeskoene men som allikevel bevarer grunnprinsippene i FREE.

 

Hva betyr så dette i praksis? Trolig at skoen passer for langt flere typer spillere enn den hadde gjort med en rendyrket FREE såle.

 

Beviset fikk vi i går, da Nike la ut et bilde på Twitter av Calle Petterson på treningsrunde med TW13. Det skal bli spennende å se om flere spillere går over til TW13.


Er du en av dem som allerede har kjøpt TW13? Del gjerne din erfaring i kommentarfeltet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.