Florens første seier

FLOREN I TET: Oscar Floren leder Wales Challenge ett slag foran sin landsmann Joel Sjöholm. (FOTO: Andrew Reddington/Getty Images)

Oscar Floren kunne juble for sin første seier på challengetouren, Thorp fikk nok en sterk plassering. 

Verken Floren eller Marius Thorp hadde en strålende dag på jobben, og begge endte på 75 slag og spilte sine dårligste runder i turneringen Wales Challenge. 

Det spilte imidlertid liten rolle for svenske Floren at han fikk to doble bogeyer på runden når han likevel tok sin aller første seier på challenge-touren.

Thorp endte på femteplass, og tok med det nok en solid plassering, selv om han trolig ikke er fornøyd med sisterunden selv. Thorp noterte totalt fire under par, fire slag bak vinneren. 

Etter tre runder

To svensker stakk fra Marius Thorp og resten av feltet i Wales Challenge.

Oscar Floren leder fortsatt i Wales etter tredje runde av challengetour-turneringen. Han måtte dog opp i en 71-runde, etter 69 og 65 på de to første. Det holdt likevel til ledelse med ett slag før finalerunden. Floren er 11 under par, og fikk selskap i toppen av en landsmann. 

Svenske Joel Sjöholm klinket til med sju birdier, resten par og 65 slag. Dermed klatret han fire plasser, og ligger nå bare ett slag bak ledende Floren. 

Marius Thorp hadde noen trøblete hull på sin tredjerunde, blant annet bogey på hull sju og åtte. Med fire birdier og tre bogeyer klarte han likevel å sette sammen en runde ett slag under par. Og han har fortsatt mulighet til å ta en topplassering. Thorp ligger sju under par på tredjeplass, 

Finalerunden spilles søndag. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.