Flott juniorplassering i England

Reid Trophy: Kristoffer Reitan fortsetter å spille god golf, og vant 3. plass i den engelske turneringen Reid Trophy. (Foto: Privat)

Kristoffer Reitan (14) fra Oslo GK kom på tredjeplass i Reid Trophy på Blackwell Golf Club.

Den tradisjonsrike turneringen Reid Trophy (English Boys U14 Amateur Championship for the Reid Trophy) ble arrangert 7.- 9. august på Blackwell Golf Club utenfor Birmingham i England. Og 14 år gamle Kristoffer Reitan som vant Suzann Junior Challenge på Bogstad i juli, fortsatte med solid spill, like inn til en tredjeplass.  Gjennom 54 hull slagspill gikk 14-åringen på 76-72-70, totalt +8. Kristoffer deltok i Reid Trophy i fjor også, men var da betydelig lenger ned på listen etter å ha spilt +25.

Vinner i år ble Inigo Lopez-Pizarro fra Spania på +4, foran Matty Lamb fra England på +6. 

12 år gamle Markus Braadlie fra Bergen kom på 67. plass, totalt +27. 

 

Tredjeplassen gjør at Kristoffer kan glede seg til neste sommer. De seks beste blir nemlig invitert til McGregor Trophy (English Boys U16) i 2013. Reitans klubbkamerat Jarle Kaldestad Volden spilte seg til en 22. plass i denne turneringen på Trevose Golf Club i juli i år. 

 


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.