- Fokuserer ikke på førsteplassen

SKAL VINNE PENGELISTEN FØRST: Martin Kaymer har hatt en fantastisk høstsesong. Kan han avslutte den med førsteplass på verdensrankingen også? (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

For Martin Kaymer handler ikke denne ukens spill om førsteplassen på verdensrankingen.

Martin Kaymer kan ende Tiger Woods' fem år lange regjeringstid som verdens beste golfspiller med en seier i Andalucia Masters på Valderrama denne uken. Det er nok med en andreplass også for 25-åringen, som har vunnet de tre siste turneringene han har stilt opp i.

Men uansett resultat i Sør-Spania denne uken vil Woods' regjeringstid være over. Blir det ikke Kaymer, blir det Lee Westwood.

Men for Kaymer er ikke førsteplassen på rankingen hans viktigste prioritet.

- Selvfølgelig, det er ett av målene jeg ønsker å oppnå i karrieren, men i øyeblikket konsentrerer jeg meg om å vinne Race to Dubai, sier han.

Akkurat det målet er vel innenfor rekkevidde. Med fem turneringer igjen på Europatouren denne sesongen, er Kaymer nesten en million euro foran nestemann på listen - Graeme McDowell. Men spesielt tre av de fire siste turneringene på touren har massive premiepotter, så det blir virkelig et Race to Dubai.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.