- Føler meg ganske sterk

KLAR: Lee Weswood kommer til å bli spilleklar til Ryder Cup. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Lee Westwood med beroligende melding til fansen.

Engelskmannen har ikke spilt kompetitiv golf siden han trakk seg fra WGC-Bridgestone Invitational for sju uker siden, og flere har ytret bekymring for om verdenstreeren ville rekke å bli bra nok i ankelen igjen i tide til Ryder Cup. Tirsdag rykket sportsmanagementet hans ut og sa at Westy ligger foran skjemaet med tanke på rekonvalesensen, og nå tar Westwood selv bladet fra munnen.

- Jeg har ikke hatt smerter på tre uker. Jeg har gjort store framskritt. Jeg føler meg ganske sterk for tiden. Det går fint å spille alle fem kamper i Ryder Cup. Jeg har jobbet med treneren min Pete Cowen, og han sier at jeg svinger bedre nå enn tidligere, sier Westwood til Golf Channel.

Selv om det ikke er blitt så mye golf, har ikke engelskmannen ligget på latsiden av den grunn.

- Jeg har ikke hatt en drink på fire uker, og jeg har gått ned seks kilo siden The Open.

Denne uken skal han spille noen runder golf, før han drar til Skottland i neste uke for å spille i en veldedighetsturnering mandag og tirsdag. Etter det handler det om å bli helt og hundre prosent klar til Ryder Cup.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.