– Det føles som å spille i Premier League

– Det føles som å spille i Premier League

OPTIMIST: Espen Kofstad seiler i medvind om dagen. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Espen Kofstad er offensiv før han sesongstarter på Europa-touren i Sør-Afrika om to uker.

Denne uken er de beste norske proffspillerne på treningssamling på Alcaidesa Links Golf Resort i Spania. Der finner vi både Team Norway-spillere, og både unge og eldre spillere som satser på å få en plass i troppen.

 

Les også: Større Team Norway-tropp i vente 

 

En som ikke trenger å bekymre seg for plassen i troppen er Espen Kofstad, som forrige uke sørget for at Norge endelig får en spiller å følge igjen på Europa-touren i 2015. Det til tross for at han har vært vekk fra turneringsgolf i hele syv måneder i år, for å komme seg tilbake fra ryggskade.

 

Les også: — Jeg tror Espen aldri har vært lykkeligere enn han er nå 

 

I ett intervju med lokalavisen dittoslo.no, er Kofstad «unorskt» offensiv før hans nye sesongen braker løs i Alfred Dunhill Championship på Leopard Creek allerede 11. desember.

 

– Det er helt sjukt. De største verdensstjernene er med. Det føles som å spille i Premier League.

 

– Jeg har kapasitet til å vinne turneringer. Det er kanskje litt unorsk å si dette, men det er ekstremt jevnt, og jeg har stor tro på meg selv, sier Kofstad til Ditt Oslo

 

Les hele intervjuet med Losby-golferen her 

 

Program European Tour 2015


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.