Følg de norske Special Olympics-golferne!

Finn Andreassen Special Olympics

KNYTTER BÅND: Golfpresident Finn H. Andreassen i samtale med Magnus Nos, som representerte Norge og Asker i Special Olympic World Games. (Foto: Norges Golfforbund)

Norge var representert med flere golfspillere i Special Olympic World Games i California. TV2 har laget dokumentar om de norske utøverne.

Asker GK og Grønmo GK hadde begge lag i Special Olympic World Games i Los Angeles.

Lagene var satt sammen av en spiller med utviklingshemning og en spiller uten utviklingshemning, og dette endte med både gull- og sølvmedalje! Grønmo stakk av med gull, mens Askers lag sikret seg en sterk sølvmedalje.

Nordisk Film har laget en serie på 8 episoder hvor de har fulgt deltagerne frem mot turneringen i Los Angeles, samt under lekene. Resultatet er dokumentarserien «Suverene helter» som hadde premiere på TV2 og TV2 Sumo onsdag 26.august klokken 20.00.

Onsdag 2. september følger vi Magnus Nos fra Askers lag, så her er det bare å benke seg foran TV-skjermen!

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.