Følgesvenner i toppen

Francesco Molinari tviholder på sin ledelse på ett slag foran Lee Westwood i HSBC Champions. 

Molinaris tredjerunde inneholdt blant annet en eagle på hull 13, fem birdier og to bogeyer. Det ga en 67-runde, fem under par. Totalt er han nå 14 slag under par. 

Det er fortsatt ett slag foran verdenseneren Lee Westwood, som klamrer seg fast og nekter å slippe Molinari mer enn ett slag foran seg. Med unntak av førsterunden der Molinari var ett slag bedre enn Westwood, har de to brukt like mange slag i turneringens to neste runder. 

Westwood hadde en god og stabil tredjerunde, som bød på fem birdier og resten par. Totalt er han 13 slag under par. Søndag spiller de to sammen i siste ball. 

Westwood og Molinari har stukket litt fra resten av feltet, nærmeste mann er Luke Donald ti slag under par. Ernie Els, Richie Ramsay og Ross Fisher er på delt fjerdeplass, åtte slag under par. 

Så lenge Tiger Woods holder seg et stykke ned på lista er Westwood fortsatt verdensener etter denne helgen. Foreløpig er det ingenting som tilsier at Woods skal klare å ta igjen Westwood. Woods er ti slag bak totalt, etter en tredjerunde ett slag over par. 

 

 

Etter andre runde:

Det er status quo mellom Francesco Molinari og Lee Westwood etter andre runde i Kina

Verdensener Lee Westwood lå ett slag bak italienske Francesco Molinari før andrerunden. Ettersom begge spilte 70-runder på dag to, er stillingen nøyaktig den samme før tredjerunden. Molinari leder med ett slag på Westwood i WGC-HSBC Champions i Kina. 

Molinari senket birdier på hull to, fire, sju og 14, men måtte tåle bogey på hull ni og 12. Det ga to under par for dagen, ni under totalt. Det ser ut til at Molinari liker seg godt i Kina. Han har spilt turneringer i Kina to ganger, og endt på 10. og 11.-plass. 

Westwood spilte seg til tre birdier og en bogey, totalt er han åtte under par. 

Verdenstoer Tiger Woods startet bra med en 68-runde første dag. På andrerunden leverte han et fargerikt scorekort som inneholdt fem birdier og fem bogeyer. Dermed ble det par på runden, og fire under totalt. Det gir en delt niendeplass for Woods. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.