Forglemmelig sesongavslutning

Q-SCHOOL NESTE: Helgens missede cut betyr at Henrik Bjørnstad må gjennom den tøffe Q-school-kvaliken. Foto: All Over Press.

PGA Tour-avslutningen til Henrik Bjørnstad avsluttet med nok en misset cut. Nå venter Q-school for nordmannen.

Henrik Bjørnstad var denne helgen avhengig å ta sin første seier på PGA-touren for å sikre tourkortet for neste sesong. Dessverre ble det nok en misset cut. Dermed venter den beinharde Q-school-kvalifiseringen som han kvalifiserte seg til PGA-touren gjennom i 2006.
Etter to spilte runder av Children’s Miracle Network Classic på Disneys Magnolia & Palm Courses i Florida endte Bjørnstad to over par for turneringen. Etter en 72-runde på par torsdag fulgte han opp med en runde på to over par fredag. Runden var av det ustabile slaget, og tre birdier klarte ikke å bremse skadene påført tre bogeys og en dobbelbogey påførte. Han endte med det på en delt 114. plass, fem slag bak cutgrensen som ble satt på tre under.
Turneringen er den siste på programmet på årets PGA-tour, og amerikaneren Roland Thatcher leder etter to spilte runder. Med en forrykende andrerunde på 63-slag ligger han 16 under par for turneringen, tre foran Brian Gay.
Helgens konkurranse er preget av et stjerneløst startfeltet i Florida, med kun to av spillerne fra årets Ryder Cup som deltar, Rickie Fowler og Stewart Cink. Cink ligger et stykke bak på 36. plass med fem under par. 21 år gamle Fowler på sin side ligger på en delt 11. plass, åtte under par.
 
Livescore finner du her.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.