Forlenget sommertilbud på Miklagard

SOMMERTILBUD: Miklagard Golfklubb forlenger greenfee-tilbudet på sin bane. (Foto: Per Ervik)

Frem til 7. august kan du spille på Miklagard for redusert greenfee, opplyser klubben på sin hjemmeside.

Miklagard har laget et greenfeetilbud til de som ønsker å prøve banen frem til og med 7. august. Alle greenfeespillere har tre dager booking og kan spille til alle tider.

Greenfee ligger nå på 400 kroner per runde, eller 600 kroner for heldagsgreenfee.

- Banen er i fantastisk god stand, og greenene ruller raskt og jevnt. Dette vil både gjester og medlemmer sette stor pris på, skriver klubben.

At banen er i god stand kan Norsk Golf skrive under på. Helgen 28.-30. juli ble det arrangert norgesmesterskap for juniorer på Miklagard, og banen viste seg som en bane i internasjonal toppklasse.

- Miklagard Golf er utrolig stolte av at Rolex Golf Guide igjen har kåret Miklagard til Norges beste bane og at vi også er helt på topp i Skandinavia. Styret og ledelse har klare ambisjoner om at Miklagard i fremtiden også skal være best i Norge, skriver klubben.

 

Hjemmeside


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.