Fornøyd Tiger

FORNØYD: Tiger Woods spilte tre under par på andrerunden av The Memorial Tournament, og var spesielt fornøyd med puttingen sin. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods var godt fornøyd med sin andrerunde tre under par. Men han er ti slag bak rookien Rickie Fowler som leder. 

Tiger spilte seg totalt til seks birdier på runden, tre av dem kom på de fem første hullene. Men det var puttingen han var mest fornøyd med etter dagens 69-runde.

- Ja, det gikk greit i dag, jeg slo flere gode slag enn i går, og jeg puttet veldig bra, sa han til pgatour.com etter runden.

Helgens finalespill vil han bruke til å forberede seg til sin neste start, som er US Open på Pebble Beach om to uker.

Woods ligger totalt på 25.-plass, tre under par hele ti slag bak ledende Rickie Fowler. 

 

Brennhet rookie

Rickie Fowler er bare 21 år, men har i sitt rookieår gjort seg godt bemerket på PGA-touren. 65-runde i går og 66 fredag, gir totalt 13 slag under par. Han er med det tre slag foran nestemann og i en klasse for seg.

På begge rundene har hatt slått en eagle. Fortsetter Fowler det gode spillet kan han få sin aller første tourseier. Han har allerede fire topp ti-plasseringer i år, en av dem en andreplass.

- Jeg har aldri følt meg så bra, sier Fowler til PGA-tourens nettsted. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.