Fornøyde rekrutter i Tyrkia

FØLGER MED: Ikke mindre enn 36 av Norges fremste golfere mellom 13 og 18 år er samlet på Norges Golfforbunds fellessamling.

De norske rekrutteringslagene har startet sesongoppkjøringen.

Hele den norske troppen er i tyrkiske Belek, der ikke mindre enn 36 av Norges fremste golfere mellom 13 og 18 år er samlet på Norges Golfforbunds fellessamling.

- Forholdene er helt fantastiske her. Banene er flotte, været er varmt og fint og alt ligger til rette for mye trening, rapporterer sportssjef Frode Scheie fra Tyrkia.

Hovedmålet med samlingen er starte spillet på gress samt å jobbe med nærspill, putting og fysisk trening. Det spilles fem 18-hulls runder og en dag på en korthullsbane, og NGFs støtteapparat bistår spillerne.

- Det fungerer utmerket. Vi har starttider fra kl 07.00 om morgenen. Da har vi ingen foran oss, vi blir ikke gående å stange i turister. Vi er kjempefornøyd så langt, sier Scheie.

Se flere bilder fra NGF-samlingen


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.