Første for Bernhard Langer

DEILIG Å VINNE: Bernhard Langer var henrykt over sin første majorseier på seniornivå. (Foto: Phil Inglis, Getty Images)

Bernhard Langer tok sin første seier i British Open søndag.

- Jeg hadde alltid veldig lyst til å vinne British Open, men det klarte jeg ikke. Dette er det nest beste, sa den sympatiske tyskeren etterpå om sin første majorseier på seniortouren. Den kom altså i Senior British Open på Carnoustie søndag. Han var ett slag bedre enn Ryder Cup-kaptein Corey Pavin.

Det var Langers 11. seier i løpet av sine tre år på Champions Tour.

- Denne seieren rager høyt, og er veldig nærme mine to Masters-titler og noe av det jeg opplevde i Ryder Cup, mente Langer.

Like bak Pavin endte Fred Funk, Jay Don Blake, Russ Cochran og Peter Senior.

- Det er hardt når du nesten vinner. Bernhard spilte ikke sin beste golf i dag, men han gjorde det han trengte å gjøre, og det er det det handler om, oppsummerte Pavin.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.