Første tittel på fire år

RYKER SKJEGGET? Raphael Jacquelin skal angivelig ha lovet å ta skjegget hvis han skulle vinne Sicilia Open. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Raphael Jacquelin var best på Sicilia.

Sicilia Open ble først avsluttet mandag på grunn av dårlig vær, og franske Raphael Jacquelin ledet før de siste seks hullene ble spilt. Og han holdt unna for Anthony Wall, som lå ett slag etter da spillet tok til igjen. På et tidspunkt var de helt likt, men en dobbeltbogey på det nest siste hullet ødela for Wall.

Det hjalp ikke så mye at Wall reparerte noe av skaden på det siste hullet, for franskmannen noterte seg for nok en par. Dermed tok han sin første seier på Europatouren på fire år.

- Det føles herlig, men det var ikke lett, oppsummerte han etterpå. - Jeg var faktisk litt sliten i morges, og jeg slo ikke ballen så godt som tidligere, men jeg forholdt meg tålmodig. Det var en god kamp mellom oss, og jeg tror det hjalp oss å spille slik vi gjorde, fordi vi var alltid side om side, la han til.

Og nå er han tilbake på topp 100 igjen også. Seieren var for øvrig verdt 166.660 euro.

Spanske Jose Manuel Lara endte på delt tredjeplass sammen med svenske Joel Sjöholm.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.