Førstehjelp for lavtslående

De nye Burner-jernene kommer både i en herremodell (t.v.) og en egen damemodell (t.h.). Foto: TaylorMade

De nye Burner-jernene er laget for deg som trenger all hjelp du kan få.

TaylorMade ligger ikke på latsiden når det gjelder nylanseringer. Tvert imot. De kommer med stadige oppdateringer. Noen mener at oppdateringene skjer for hyppig, men for de største entusiastene kan ikke nyhetene komme tett nok.

Ingen kan ta fra TaylorMade at de iallfall har en klar og tydelig målgruppe med sine nye jern, Burner SuperLaunch. Disse jernkøllene er laget for spillere med lavere svinghastigheter og som følgelig sliter med lav ballbane og kort lengde på slagene.

Den tykke sålen sørger for lavt tyngdepunkt og gjør det lettere å løfte ballen. Disse køllene skal også være mer tilgivende enn tidligere TaylorMade-jern. På den måten reduserers ikke slaglengden nevneverdig på balltreff utenfor senter.

Hjelpemidlene er porsjonert ut progressivt gjennom settet slik at du får hjelp der du virkelig trenger det som mest: med de lengste jernene.

Settet leveres som standard i mange ulike specs, fra ytterpunktene 3-PW til 6-PW, hvilket er et pluss. Da kan man selv velge etter hva som passer eget spill best. Selv ville vi valgt bort både 3-jern og 4-jern, og heller lagt de sparte hundrelappene i en hybrid eller to.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.