- Fortjente ikke å vinne

IKKE NÅ HELLER: Heller ikke denne gangen ble det seier på Lee Westwood på PGA-touren. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Når får du en ny sjanse, Lee Westwood?

Spiller du ikke bra nok, fortjener du heller ikke å vinne.

Ordene tilhører Westwood selv, som antakelig var mye mer skuffet enn han ga uttrykk for etter at han igjen ledet en stor turnering før siste dag, bare for å miste seieren. Han endte på en delt fjerdeplass etter en sisterunde på 74 slag.

Han endte fire slag bak Tim Clark.

- Jeg spilte nokså gjennomsnittlig, slo ikke ballen så bra. Jeg slet i helgen. Etter hvert som banen ble hardere og tøffere, var man avhengig av å treffe fairwayene og ha mer kontroll over golfballen. Jeg hadde ikke det, oppsummerte han.

Sisterunden inkluderte blant annet en dobbeltbogey på hull 17, der han fant vannet. Og med ble Westwoods sjanser til en ny seier på PGA-touren lagt i grus - eller i vann, alt ettersom hvordan man ser det. Westy har ikke vunnet på PGA-touren på over 12 år.

- Jeg er skuffet, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Jeg følte ikke at jeg spilte så bra. Jeg må bare fortsette å jobbe med de tingene jeg har jobbet med, og prøve å gjøre det enda bedre neste gang.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.