Fortsatt golf på Viasat frem til 2024

Fortsatt golf på Viasat frem til 2024

Viasat Golf har forlenget rettighetene til å sende European Tour, WGC-turneringene og Ryder Cup frem til 2024. (Foto: Getty Images)

Viasat har forlenget sine eksklusive rettigheter til European Tour, WGC-turneringene på PGA-touren og Ryder Cup frem til 2024.

Det opplyser det nordiske mediekonsertet MTG i en pressemelding.

– Dette er en hole-in-one for alle som er glad i golf. Tre fantastiske turneringer som virkelig viser ambisjonene til Viaplay og Viasat Golf som plattformene hvor man kan se på golf i verdensklasse. Det er ekstra morsomt at vi forlenger rettighetene i et Ryder Cup år, sier Anne Tufte, sportssjef i MTG.

Også årets utgave av Ryder Cup i Frankrike kommer til å bli sendt på Viasat. I tillegg har de rettighetene til kvinnenes LPGA-tour og deres fem majorturneringer.

Viasat Golf sender ifølge MTG mer enn 1700 timer direktesendt golf hvert år, og er den eneste betalingskanalen i Nord-Europa som utelukkende sender golfrelatert innhold og turneringer.

Eurosport har på sin side rettighetene til å vise PGA Tour og Presidents Cup til og med 2021. Rettighetene inkluderer ikke World Golf Championship-turneringene eller majorene, som forhandles separat med avtalene med de store tourene.

Etter det Norsk Golf kjenner til, skal The Masters sendes på Eurosport i 2018 slik turneringen har blitt gjort de siste to sesongene, mens de tre andre herremajorene fortsatt er i Viasats eie ut året.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.