Fortsatt i toppen

LEDER: K.J. Choi leder Scandinavian Masters etter tre dager, og er godt fornøyd med alt unntatt trærne. (FOTO: Getty Images)

K.J.Choi er fortsatt nummer en, men ikke lenger alene på topp. 

Topp-plassen deler han nå med svenske Richard S. Johnson, de er begge ti slag under par. Svensken kappet inn det ene slaget han var bak Choi med en 70-runde lørdag. Choi spilte sin svakeste runde så langt, ett slag under par. 

Choi var også en tur uti vannet da en ball stoppet akkurat før vannkanten av et vannhinder. Han vadet uti vannet, klasket ballen over greenen og reddet par på hullet. 

Bakfra lurer The Open-vinneren Louis Oosthuizen, som spilte to under par i dag, og er ni under par totalt. 

På sjetteplass ligger italienske Edorado Molinari, seks under par. En plassering blant de to beste vil sende ham rett inn i kampen om Ryder Cup-plassene for Europa. 

-Veldig mange trær

Sør-koreanske K.J. Choi synes Bro Hof-banen er flott, men han er overrasket over alle trærne. Choi leder Scandinavian Masters etter to runder. Totalt er han ni slag under par, etter blant annet en eagle på dagens runde. Men også han måtte tåle tre bogeyer på andrerunden. 

- Det var veldig sterk vind, spesielt i morges. Dermed blir det ekstra utfordrende forhold. Hull 17, 18 og hull 6 er ekstra vanskelige. Jeg sitter med en følelse av at banen har linkspreg, sier Choi til norskgolf.no. 

Han synes Bro Hof-banen er meget vakker, men lurer på hva som skjer med alle trærne.

- Det er en flott bane, men jeg er veldig overrasket over mengden av trær her i Sverige. Ballen kan lett forsvinne mellom trærne, sier han og ler masse.

 

Fantastisk publikum

Choi har foreløpig ingenting å klage på i Sverige, heller ikke publikum som har fulgt spillerne de to første dagene. 

- De er fantastiske, og entusiastiske uansett om du er svensk eller ikke. Det oppleves veldig støttende, sier han. 

Sør-koreaneren leder ett slag foran svenske Richard S.Johnson, og planlegger en god runde også lørdag. 

- Jeg har følt meg rolig i hele dag. Nå skal jeg slappe av og skaffe energi til i morgen. Utfordringene her ligger i de små greenene. Man må spille presist. Så lørdag gjelder det bare å treffe ballen og holde på spillet for at det skal gå rette veien i helgen, sier Choi. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.