- Forverret ikke skaden

SKADET: Tiger Woods er skadet for tiden, men han håper å være klar igjen til US Open. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Tiger Woods håper han er klar til US Open.

Tiger Woods spilte bare ni hull på Sawgrass i forrige uke, før han måtte kaste inn håndkleet. Kne- og akillesskaden var verre enn han trodde, og mange trodde han kanskje hadde forverret skaden ytterligere ved å delta.

Det avviser Tiger, selv om han kjente godt til skaden. Nå håper han å være klar til neste måneds US Open.

- Jeg gjør det jeg kan for å spille i US Open, og forhåpentligvis kan jeg rekke det, skriver Tiger på sin hjemmeside.

Den neste US Open går av stabelen på Congressional. Tiger vant AT&T National på den banen i 2009. Det er usikkert om Tiger vil delta i noen andre turneringer før US Open. Trolig er det en avgjørelse som blir tatt på uke-til-uke-basis.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.