Foster i tet da tåka stoppet spillet

LEDER: Engelskmannen MArk Foster tok en tidlig ledelse i Ballentine's Championship natt til torsdag. (Foto: All Over Press)

Anthony Kim og Henrik Stenson jager bogeyfri engelskmann i Korea.

Europatouren er ikke lenger bare en europatur. Kobbelet av toppspillere har nå flyttet seg østover igjen, og under åpningsrunden i Ballentine's Championship på Pinx Golf Club i Korea var det engelskmannen Mark Foster som tok en tidlig ledelse. Foster noterte fire birdier på front nine.

Men så kom tåka.

Den dårlige sikten gjorde at spillet måtte stoppes. Dermed ble det en svært så amputert åpningsrunde. De første spillerne fikk bare med seg seks hull.

To av de største profilene i feltet; amerikanske Anthony Kim og svenske Henrik Stenson, er begge -1 og vil nok starte jakten på Mark Foster så snart tåka letter igjen på Pinx GC.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.