Fotballspiller gikk fra 54 til 4,5 i handicap – på ÉN måned!

Fotballspiller gikk fra 54 til 4,5 i handicap – på ÉN måned!

Fotballspilleren Eric Smith gikk sin første runde under par bare en halvannen måned etter at han spilte sin første golfrunde. (Foto: Bråvikens GK)

IFK Norrköpings eliteserie-spiller Eric Smith begynte å spille golf 19. juli. Hans første runde resulterte i vanvittige 72 poeng.

Det skriver Svensk Golf. 

Bråvikens Golfklubb utenfor Norrköping har fulgt utviklingen til et av sine ivrigste nye medlemmer de siste ukene – og oppdatert utviklingen hans på sine Facebook-sider.

19. juli spilte Eric Smith sin aller første golfrunde, og fotballspilleren endte med utrolige 72 (!) poeng.

– Han spilte til handicap 18, men ble senket til 27 i handicap ettersom det finnes en grense, sier Jan Monier, daglig leder i Bråvikens GK til svenskgolf.se.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Smith har for alvor blitt bitt av golfbasillen, og kanskje ikke så rart med tanke på hvordan han spiller. Han har nemlig bare fortsatt å rase ned i handicap, og oppnådd mer på en halvannen måned som golfspiller enn de aller fleste klarer i løpet av et helt liv.

Forrige uke spilte 19-åringen en av sine første runder fra hvit tee. Der gikk han en under par, fikk 44 poeng og skrev seg ned til 4,5 i handicap.

 

– Jeg har aldri sett et lignende talent, konstaterer Monier overfor Svensk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.