Fowlers vinnerbag

GJENKJENNELIG: Rickie Fowler er en av de lettest gjenkjennelige spillerne på touren. (Foto: Cobra Puma)

Endelig ble det seier for Rickie Fowler. Cobra Puma har nok lengtet etter denne dagen, for han er uten tvil deres viktigste ambassadør for deres køller og klær. 

Tekst: Christian Furu


På søndagens finalerunde spilte han med Golf Duo Swing Mesh Polo, 5 Pocket Tech Pants, Super Cell Fusion Ice sko og Monoline cap. Hans orange veivesenantrekk er velkjent. Heldigvis kommer de nevnte plaggene også i andre farger. Cell Fusion Ice skoene kommer i flere standardfarger i tillegg til noen Special Edition.

 

I bagen hadde han følgende køller;

 

Driver - AMP 8.5 grader, nøytralt hode, Mitsubishi Whiteboard 73X skaft

Fairwaywood - Ping i20 3w med Mitsubishi Proto skaft.

Jern - Cobra Prototype 4-9 med DG Tour Issue X100 skaft.

Wedger - Vokey 

Putter - Scotty Cameron GoLo

 

Cobra og Fowler jobber med å få ham inn på Trusty Rusty wedger. I tillegg til de nevnte køllene har han vanligvis en Adams Pro Black hybrid i bagen. Den var visst nok med også denne uken men den er ikke nevnt i noen pressemeldinger. Fowler har vært trofast til Adams hybrid, som så mange andre spillere på PGA og Nationwide Tour. En fin miks i bagen altså, det viktigste er å finne det som fungerer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.