Fra Innesvingen til ToppGolf

NY PLATFORM: TopGolf tar sikte på å bli det beste helårssenteret for golf i Norge (Foto: topgolf.no)

Innesvingen på Haga har vært en viktig støttespiller til våre beste og lovende spillere i en årrekke. Nå byttes navnet til ToppGolf, med et nytt innhold og satsing på en mye bredere plattform.

ToppGolf AS blir navnet på den satsingen som nå gjøres på tidligere Innesvingen Golfsenter rett ved siden av Haga i Bærum, og satsingen innebærer at golf for alvor blir en helårsidrett med alle fasiliteter samlet på ett sted, heter det i en pressemelding.

Målsettingen for det nye ToppGolf AS er å lage det beste helårs treningsanlegget for golf i Norge. Senteret er åpent for alle som ønsker å bli bedre golfspillere, og anlegget har alle nødvendige fasiliteter som skal til for å gi gjester, medlemmer og besøkende den aller beste service, kvalitet og opplevelse.

ToppGolfs anlegg vil inneholde:

- En av Norges største driving ranger med hele 80 utslagsmatter under tak

- 9 hulls slopet golfbane med variert vanskelighetsgrad

- Et av verdens største Full Swing Simulator-sentre med egen VIP avdeling

- Innendørs treningsområde med range, putting green og svinglaboratorium

- Utendørs chipping-/ puttinggreen som er rundt 50 meter lang

- Komplett golfakademi med fire faste proer. Hovedtrener er Darren Webster-Clarke

-Management og utvikling av talenter med komplett støtteapparat

- Kurs og trening for spillere på alle nivåer

-Topp moderne treningsstudio med flere personlige trenere

- Restaurant/bistro med alle rettigheter og uteservering 

- Kurs- og konferansefasiliteter med auditorium og møterom

- Selskapslokaler og terrasse på 400 kvm2 

- Pro shop i samarbeid med AceGolf AS

 

Anleggets mange satsningsområder skal gi muligheter for alle typer golfspillere til å få en god opplevelse, enten de vil trene, konkurrere eller ha sosiale treff og spill. Senteret gir amatører en fin mulighet til å spille og konkurrere i hyggelige omgivelser. Bedrifter har anledning til å ha faste ukentlige treningstider.

 - ToppGolf vil med sitt nye senter ha et helårs totaltilbud til spillere som ønsker å utvikle golfen sin. Her vil unge talenter som ønsker bistand til å oppnå en karriere som profesjonell spiller, ha en bra ”tumleplass”. Med trenere som trener spillere på Europatouren og gode treningsmuligheter, skulle våre talenter være i de beste hender, står det i pressemeldingen.

Hjemmesiden www.toppgolf.no lanseres søndag 1. mai.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.