Fra verst til magisk

ÅRETS COMEBACK: Stuart Appleby har klart å snu den negative trenden. 2010 var et godt år for australieren. (Foto: Matt King, Getty Images)

Denne karen har stått for årets comeback på PGA-touren.

Det mener i hvert fall spillerne selv.

Stuart Appleby gikk til topps i The Greenbrier Classic etter en avslutningsrunde på 59 slag. Med det ble han bare en av to spillere som har klart å bikke 60 på de siste 18 hullene av en turnering.

Hans historiske seier kom etter en fjorårssesong der han havnet utenfor topp 125 på pengelisten for første gang siden hans rookie-sesong. Australieren hadde imidlertid spilt inn så mye penger i løpet av karrieren at han kunne ta i bruk sin ene mulighet til å forlenge kortet med ett år.

Seieren førte til at han ble nummer 38 på pengelisten i 2010, og som om ikke det var nok, gikk han i tillegg til topps i Australian Masters.

Appleby fikk flest stemmer foran Rocco Mediate og Arjun Atwal.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.