Fredagskongen i golfduell

DUELLEN: Upåklagelig stil når Jon Almaas møter Norsk Golf til duell på golfbanen. (FOTO: Ann-Sophie Stene)

Nytt på nytt-programleder Jon Almaas sverget hevn i løpet av golfduellen med Norsk Golf.

På første hull spiller de på feil green, men etter hvert får Almaas og Norsk Golf journalist sving på sakene. Det de spiller om er heder, ære og lov til å kjøpe ting til seg selv. Almaas vil kjøpe nytt Callaway-sett. La oss håpe det blir seier til Almaas, for golfsettet hans er fra 1992, og han snakker om kort gress og om å skyte slag. 

- Jeg tar driveren og skyter mot de bjørkene der. Og så bare venter jeg på deg da, mens du hakker deg framover, sier Almaas underveis på runden. 

Jon Almaas bruker humor til det meste, også til å prøve å psyke ut sine konkurrenter. Underveis på runden mente han at journalisten burde skjemmes,og han sverger hevn etter at han måtte ut i roughen og hente baller.

Les hele Duellen i siste utgave av Norsk Golf. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.